Over

GGZ Facts is een blog over  [geestelijke gezondheid] zorg met de nadruk op clienten recht. Het blog besteed aandacht aan actuele ontwikkelingen en maakt daarvoor gebruik van bestaande media en berichten. Daarnaast geeft dit blog individuen de mogelijkheid informatie te verzamelen rond hun casus. Hiervoor staat informatie ter beschikking waarmee ze verder kunnen zoals adressen van organisaties en andere specifieke informatie voor het verkrijgen van hulp.

Ook biedt dit blog de mogelijkheid om individurele gevallen onder de aandacht van de lezers te brengen. Er wordt in alle gevallen optimaal rekening gehouden met privacy en bescherming van gegegevens.

Er gaat veel mis in de geestelijke gezondheidzorg bij GGZ. Recent hebben twee mensen die onder behandeling staan van GGZ Drenthe zich in Hoogeveen in brand gestoken naar aanleiding van wat omschreven wordt als ‘behandelingscontacten’. Die zijn klaarblijkelijk van dien aard dat mensen zich liever in brand steken dan zich aan die behandelingscontacten over te geven.

Op dit blog worden reacties en meldingen van mensen verzameld die te maken hebben met misstanden in de geestelijke gezondheidszorg en GGZ. Meldingen hierover kunnen gedaan worden via onderstaande email link of via de onderstaande facebookpage.

Voor contact: mail naar ggz.facts@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s